group-25

Vi er der!

Som eksperter på området, er vi der for familier, pårørende, skolen og ikke mindst ofret.

Vi oplever, at der er mange tilbud til den enkelte skole og underviser. MEN vi oplever også, at der ikke er særligt mange tilbud til det enkelte mobbeoffer eller dettes pårørende.

Derfor er vi der i særdeleshed for mobbeofre og deres forældre. I sagens natur stiller vi os til rådighed til professionelle også både i forhold til workshop, coaching og sparring.

Vi har mødt så mange mobbeofre, og er igen igen kommet igennem svære situationer. Vi har mødt så mange familier, som har taget i mod vores støtte og på den måde, er blevet stærkere til at støtte ofret.

Vi prøver, at dække hele Danmark, men har lidt udfordringer med, at få ansat mennesker med de kvaliteter vi vil have de har. Aktuelt har vi folk i København (vores base) Odense, Århus og Ålborg.

Tøv ikke med at kontakte os. Måske kan vi hjælpe, og hvis ikke kan vi helt sikkert fortælle, i hvilken retning I skal søge hjælp.

Er du helt aktuelt et mobbeoffer, så tøv heller ikke med at ringe eller skrive til os. Skriv her info@mobbehaandbogen.dk eller ring 2988 2440  hvis brug for hjælp.

Vi er der!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search