group-19
group-14b

Vi yder støtte hele vejen rundt

Til dig der bliver mobbet

Vi ved erfaringsmæssigt, hvad der rør sig i den enkeltes hoved, tanker, følelser.
Vi har også igen og igen set mennesker, som er blevet mobbet, komme videre i deres liv. Det er disse erfaringer, vi har samlet og giver videre på denne side.

I medlemsområdet er der en lang række stærke redskaber, som man kan bruge i forbindelse med at komme tilbage til et normalt liv. De er alle afprøvet, og har igen og igen vist deres værdi for andre mobbeofre.

Til forældrene

Vi er der også for forældrene, og kan hjælpe og støtte her, både i forhold til det enkelte barn, men også i forhold til hvad skolen måtte have af kommentarer.

Som forældre kan man i sådanne situationer, blive meget forvirret og frustreret.

I medlemsområdet er der en række svar til dig som forældre. Svar på hvad der sker på skolen, derhjemme og i dit barns hoved.
Der er en lang række beskrivelser i forhold til, hvad du kan og helst ikke skal gøre, når du oplever, dit barn bliver mobbet.

Vi kender situationerne både inde og ude fra – ”so to speak” og kan derfor rådgive og vejlede hele vejen rundt.

Der er rigtig mange tilbud i forhold til mobning og trivsel, men ingen der direkte henvender sig til det enkelte offer, eller dennes familie.

Det enkelte offer er alt for ofte i en absurd situation, hvor det kan være svært at finde hoved eller hale. Det eneste der er 100% sikkert er, at man ikke trives, man bliver mobbet og grumme tanker og følelser kan opstå.

Som familie står man “udenfor” og ved, at der er noget galt. Man har et barn der mistrives, og prøver mange forskellige ting i skolen og uden for skolen. Men ofte oplever man, ikke at blive mødt af de professionelle, om end de er autoriteterne her.

Man bliver fortalt der sker tiltag, men det eneste man oplever er, at ens barn ikke får det bedre – faktisk værre.

Man er grundlæggende som forældre, frustreret, vred og ked af det, men ved ikke hvad man skal gøre.

Derfor, netop derfor, er Mobbehåndbogen sat i verden.

For at ”gribe” dig/jer i denne svære stund. Vi er eksperter på området på alle felter.

Vi er der!

Skolen

Vi er der også for skolen og de professionelle. Vi har desværre alt for stor erfaring med hvad der virker og ikke mindst ikke virker.

Vi kommer hvis ønsket med direkte sparring og rådgivning i forhold til den enkelte situation og tilbyder også trivselsworkshop.

I medlemsområdet er der en række konkrete tiltag du som professionel kan arbejde med.

people
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search