Mobbebloggen.

 In Uncategorized

Dette er indlæg nr. 1. på mobbebloggen. Her på bloggen vil vi beskæftige os med forskellige aspekter af mobning og besvare spørgsmål vi måtte få.

Allerede her i vores etableringsfase, hvor vi har haft en mængde af materialer til gennemlæsning, får vi utrolig god feed back på dette. Barometrene giver præcis det fællessprog som vi havde håbet på, og de forskellige redskaber giver mening for mennesker der står i forskellige situationer i en mobbesag.

Enkelte kommentarer på baromtrene er blandt andet fra en lærer der skrev at hun nu endelig havde noget konkret at vise sin leder. Et mobbeoffer skrev tilbage at det var første gang at vedkommende kunne sætte ord på vedkommendes egen situation, ja og meget andet.

Af alt er vi blevet bedt om også at udvikle et trivselsbarometer da et sådan ikke eksisterer. Der eksisterer en række forskellige barometrer i forhold til trivsel, men ingen der beskriver hvad sådan helt konkret trivsel betyder i den enkelte klasse. Det arbejder vi på – og det er allerede på vej som redskab.

#kunfællesskabeterstærkereendmobning

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search