Mobning i dagens Danmark – Mobbebloggen 5

 In Mobning

Godt nytår!

Januar 2020

Mobning i dagens Danmark.

Her start 2020 har der allerede været en del om mobning i medierne. Det startede allerede med Statsministerens nytårtale og så fra X-faktor, til aftenshowet, til morgenradio og ikke mindst DR Ultra. Godt og vigtigt at vi hele tiden har opmærksomheden på dette.

Vi er egentlig godt tilfredse med, at de ringer fra DR Ultra, og spørger os til råds i forhold til deres research. Vi har været “i luften” ca. 6 uger, og bliver nu fundet og søgt på.

I X faktor lærte vi, at de tre hovedrolleindehavere, Blachman, Ohland og Ankerstjerne blev overrasket over at mobning overhovedet findes i dag……
Fra Mobbehaandbogens synspunkt er det pænt chokerende og fraværende udtalelser fra tre iøvrigt skarpe og intelligente mennesker – men de er måske også et andet sted, end der hvor mobning foregår.

I de øvrige programmer handlede det om, at mange skoler mangler en ordentlig antimobbestrategi. Det ved vi her på www.mobbehåndbogen.dk, for det er netop det som er årsagen til, at vi er i verden.

Vi hjælper gerne skoler og institutioner i forhold til udvikling af sådanne planer. Vores erfaring er at man har et stykke papir der bliver støvet lidt af en gang i mellem, og så også taget frem når der er brug for dette. Oftest har dette “papir” fejlfokus og man sætter ind på individniveau i stedet for klasseniveau og ja…man glemmer helt og aldeles at støtte mobbeofferet.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search